YAYALAR SAĞDAN GİDİNİZ” PROJESİNE DESTEK.

 YAYALAR SAĞDAN GİDİNİZ” PROJESİNE DESTEK.

Bandırma Belediyesi, yerine getirdiği insan odaklı sosyal projelerinin yanında kentimizdeki kurumların gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeyi sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi, yerine getirdiği insan odaklı sosyal projelerinin yanında kentimizdeki kurumların gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Yayalar Sağdan Gidiniz” projesine katkı sunan Bandırma Belediyesi, projenin hayata geçmesi hususunda gerekli çalışmalara başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan 4 projeden biri olan “Yayalar Sağdan Gidiniz” projesinin Bandırma Belediyesi ile ilgili olan konu başlıklarının ele alındığı toplantı, Bandırma Belediyesi Encümen Toplantı salonunda gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay’ın başkanlığında yapılan toplantıda projenin sorumlu okulu olan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Adnan Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Gülşah Durmaz, ilgili daire müdürleri ve amirler yer aldı.

Toplantıda projeyle ilgili bilgi veren Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Adnan Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlan bu projeye başta Bandırma Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün de destek verdiğini belirterek projeyle ilgili amaçlarının ilköğretim çağındaki çocuklara trafik kuralları ve trafik bilincini aşılamak olduğunu ifade etti. İlk ve orta dereceli okullarında katılımıyla Mart’ın ilk haftasında kent merkezinde konuyla ilgili bir çalışmayı da hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Akbaş, Bandırma Belediyesi’ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 



Hayri Yıldız
4.02.2015 11:00:57
Sadece örencilere değil,biz büyüklere de eğitim vermek gerekiyor. Bandırma merkezindeki ışıklı kavşak yayalara açıldığında bile basit sağdan gitme kuralını uygulayamıyoruz.

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı